tükörgömb | esküvői dj | rendezvény dj

RENDEZVÉNY DJ

Céges buli

Házibuli

Szülinap

Legénybúcsú

esküvői dj | rendezvény dj

Party DJ

 

Legyen szó az év végi céges buliról, házibuliról, legénybúcsúról vagy lánybúcsúról, esetleg egy 50. szülinapi meglepetés partyról – az ilyen jellegű eseményeken a bulié a főszerep. Elengedjük jobban magunkat, kiengedjük a gőzt, gátlásainkat többé-kevésbé magunk mögött hagyjuk.

Minden jellegű rendezvénynek meg van a maga szépsége, de vérbeli rendezvény DJ-ként személy szerint ezek a kedvenceim. A közönség táncol, a hangulat a tetőre hág és nem is csillapodik a kifulladásig. Itt az ideje kitombolni magunkat. Nincs megállás, csak a buli van! 🙂

esküvői dj | rendezvény dj

Szülinapi DJ

 

Egy gyermek szülinapi zsúrja vagy a mostanában egyre divatosabb gender party megint egy másik világ egy rendezvény dj számára zeneileg, hangulatában és céljában egyaránt. Együtt örül a család és a pajtások vidáman éneklik az Alma együttes Ma van a Szülinapom  refrénét, aztán Halász Judit Boldog Születésnapot klasszikusa közben izgatottan várják a torta felszeletelését.

Az együttlété a főszerep, amihez még nagy hangerő sem igazából szükséges. A hangulat inkább bájos, tombolás maximum a meg nem kapott kívánt ajándék miatt alakulhat ki.

Rendezvény DJ

 

Lehet bármilyen típusú a rendezvény, legyen bármilyen a társaság – fő feladatomnak, mint rendezvény dj mindig azt tartottam, hogy megtaláljam a közös hangot az aktuális Nagyérdemű Közönséggel és maximálisan megfeleljek a megrendelő igényeinek is. Zenei palettám széleskörű – jelenleg válogatva is több, mint 1.300 órányi. Ha egy kívánságzene esetleg még sincs meg, akkor nagy valószínűséggel 5 percen belül megszerzem és teljesítem.

Amennyiben igény van rá, akkor vállalom a konferálás, műsorvezetés feladatát is, a buli előtt megtartandó esetleges beszédek, beszámolók esetén vállalom azok hangosítását is. Mottóm, szakmai hitvallásom ezen rendezvények esetében sem lehet más: RÓLATOK SZÓL.

 

esküvői dj, rendezvény dj - profi zeneszolgáltatás mindenkinek

Rendezvény DJ szolgáltatás

Mire számíthattok?

MIRE SZÁMÍTHATTOK?
MIRE SZÁMÍTHATTOK?

Zene szinte bármilyen stílusban

 

Csak a zene van. Közel 30 év után elmondhatom, hogy a zenei ismeretem és repertoárom elég masszív, kiválogatva jelenleg közel így is kb. 1.300 óra és hetente bővül az új belépőkkel. Mindenevő vagyok – legyen az esküvői dj vagy rendezvény dj felkérés, a klasszikus zenétől a Bass vagy Slap House-ig minden stílus a rendelkezésre áll. Ami nincs meg, azt 99.9% eséllyel 2 perc alatt – akár a rendezvény közben is – megszerzem és már játszhatom is.

Profi hang és fénytechnika

 

Eszközeimet folyamatosan fejlesztem, bővítem. A tökéletes hangzást egy Denon DJ Prime4 DJ kontroller és RCF hangfalak biztosítják. A kötelék nélküli beszédekről 2db vezeték nélküli mikronon gondoskodik. A profi hangzás és hangulat mellé dukál a clubbokban is használt és bevált fénytechnika. Így teljes a kép.

Buborék, padlón lebegő füst

 

Igazi party kellékek. A buborékot fújó gép a legfiatalabb korosztály kedvence, a padlón lebegő füstöt készítő géppel pedig olyan hatás érhető el, mintha nem is a földön, hanem egyenesen a felhőkön lépkednénk. Igazi különleges látványelem. Igény szerint ezek is rendelkezésre állnak.

Hangosítás több helyszínen

 

Amennyiben a rendezvény fázisai több helyszínen bonyolódnak és a különböző helyszíneken szükség van hangosításra, úgy azt külön megállapodás részeként megoldom, mint rendezvény DJ.

rendezvény dj | DJ controller

Hallgasd meg az egyik Mixem!

Konferálás igény szerint

 

Amikor én kezdtem a “szakmát”, egy DJ-nek vagy az akkori megnevezés szerint diszkósnak még beszélni is illett. Nem volt olyan, hogy valaki csak mixelget vagy valaki csak konferál. Most itt nem igazán arra gondolok, hogy valaki artikulált hangon beleüvölt a mikrofonba, hogy “csapassuk kicsi csírák!”. Levizsgázni sem lehetett szövegelés nélkül, működni meg a vizsga nélkül. Igen, akkoriban még vizsgaköteles volt a tevékenység. Nem is volt külön rendezvény dj vagy esküvői dj, igaz ez utóbbi az elmúlt 10 évben lett egyre divatosabb és elfogadottabb. Így én is rendelkezem a nagyon hangzatos nevű előadóművészi képesítéssel.

Amennyiben szükség van rá és a megállapodás részét is képezi, úgy rendezvény DJ mivoltomból fakadóan az esetleges műsorvezetést is lebonyolítom.

WHTGBRL | Rendezvény DJ | Esküvői DJ

AJÁNLATOT KÉREK RENDEZVÉNY DJ SZOLGÁLTATÁSRA

Adatkezelési tájékoztató

4 + 14 =

Ajánlott rendezvény helyszín

Klasszikusan elegáns és sugárzóan bohém stílusjegyek érzéki keveréke extravagáns elemekkel. A hófehér köntösön túl, lelkében barokk hangok, leheletében hipsteri játékosság kavarog.

150 fő befogadására és 40 fő elszállásolására alkalmas kozmopolita kastély, mely a stílus és az elegancia jegyében épült, minden igényt kielégítő, páratlan környezetben, Biri községben, a csend, a béke és a nyugalom határán.

A kúria egy XXI. századi tökély, benne lenni élmény, mely örökre magával ragad…

Nyugodtan kijelenthetem, hogy még egy ilyen hely nincs. Nem csak elegáns és különc – mondhatni extravagáns, a szolgáltatások színvonala kíváló, és nem mellékesen az ételek nagyon finomak. Tökéletes helyszín egy esküvő vagy bármilyen más jellegű rendezvény lebonyolítására.

Le Til Kúria Biri
Le Til Kúria a medence felől
Le Til Kúria a medencénél
Le Til Kúria este