esküvői dj - menyasszony és vőlegény

ESKÜVŐI DJ

Esküvői DJ - hangulatfelelős

ESKÜVŐI HANGULATFELELŐS

Egy esküvő attól lesz igazán emlékezetes, ha évek elteltével is úgy tudunk rá emlékezni nézvén a fotókat és a videókat, hogy a hangulat fenomenális volt, szívesen újra élnénk minden egyes pillanatát a vendégeinkkel együtt. A megfelelő helyszín, a jó étel és ital kiválasztása mellett az est hangulatáért, a megfelelő zenei paletta biztosításáért felelős személy – az esküvői dj – kiválasztása legalább annyira fontos, ha nem az egyik legfontosabb feladat. Ez az este egy életre szól, mindennek a lehető legtökéletesebbre kell sikerülnie.

Esküvői DJ - Nyitótánc

AZ ESKÜVŐI DJ

Nekem legalább annyira fontos ez a csodálatos nap, mint Nektek. Szenvedélyem a zene és a szórakoztatás. Egyetlen célom, hogy fergeteges és felejthetetlen ünnepként élhessétek meg mindezt a Vendégeitekkel együtt. A legfiatalabbtól a legidősebb korosztálynak egyaránt jól kell szórakoznia, éppen ezért a zenei kínálat is kimeríthetetlen, amihez a fények játéka már csak a hab a tortán. Folyamatosan fejlesztem magam és bővítem eszközeimet. A nap főszereplőit meglepetés nem érheti – csak pozitív értelemben.

eskuvoi-dj-menyecsketanc

RÓLATOK SZÓL

Nincs két egyforma esküvő, minden alkalom más és más, de az egymást elkötelezni kívánó pár minden esetben ugyan arra vágyik: egy feledhetetlen alkalomra.
RÓLATOK SZÓL.
Mottóm, mint esküvői dj és rendezvény dj – egyben szakmai hitvallásom is.
Ez a TI NAGYBETŰS NAPOTOK!
Szárnyaljatok hát ezen a csodálatos napon a Vendégekkel együtt a zene szárnyán, legyen ez a nap a megvalósult álom számotokra! Minden tudásom, tapasztalatom és eszköztáram ezen a napon csak erről szól, ezt a célt szolgálja.

Esküvői DJ szolgáltatás

Mire számíthattok?

MIRE SZÁMÍTHATTOK?
MIRE SZÁMÍTHATTOK?

Esküvői weboldal ingyen!

 

Igen, jól olvastátok. Amennyiben engem választottok esküvői DJ-ként, úgy kaptok tőlem ajándékba egy > ESKÜVŐI WEBOLDALT, ahol feltüntethetitek a Nagy Nap dátumát akár visszaszámlálóval, az ülésrendet, ajándék kívánságlistát, helyszínt, fényképeket, vagy Youtube videóitokat.
Nem kell bajlódnotok a domain név, és a tárhely beszerzésével sem – azt is én adom!

VÁLASSZATOK ENGEM ÉS LEGYEN SAJÁT ESKÜVŐI WEBOLDALATOK – INGYEN!

Zene szinte bármilyen stílusban

 

Csak a zene van. Közel 30 év után elmondhatom, hogy a zenei ismeretem és repertoárom elég masszív, kiválogatva jelenleg közel így is kb. 1.300 óra és hetente bővül az új belépőkkel. Mindenevő vagyok – legyen az esküvői dj vagy rendezvény dj felkérés, a klasszikus zenétől a Bass vagy Slap House-ig minden stílus a rendelkezésre áll. Ami nincs meg, azt 99.9% eséllyel 2 perc alatt – akár a rendezvény közben is – megszerzem és már játszhatom is.

Profi hang és fénytechnika

 

Eszközeimet folyamatosan fejlesztem, bővítem. A tökéletes hangzást egy Denon DJ Prime4 DJ kontroller és RCF hangfalak biztosítják. A kötelék nélküli beszédekről 2db vezeték nélküli mikronon gondoskodik. A profi hangzás és hangulat mellé dukál a clubbokban is használt és bevált fénytechnika. Így teljes a kép.

Hangosítás több helyszínen

 

Amennyiben az esküvő fázisai több helyszínen bonyolódnak és a különböző helyszíneken szükség van hangosításra (vendégvárás, polgári szertartás más és más helyszínen van megtartva), úgy azt külön megállapodás részeként megoldom, mint esküvői dj.

Buborék, padlón lebegő füst

 

Igazi party kellékek. A buborékot fújó gép a legfiatalabb korosztály kedvence, a padlón lebegő füstöt készítő géppel pedig olyan hatás érhető el, mintha nem is a földön, hanem egyenesen a felhőkön lépkednénk. Igazi látványelem egy nyitótánchoz. Igény szerint ezek is rendelkezésre állnak.

Konferálás igény szerint

 

Amikor én kezdtem a “szakmát”, egy DJ-nek vagy az akkori megnevezés szerint diszkósnak még beszélni is illet. Nem volt olyan, hogy valaki csak mixelget vagy valaki csak konferál. Most itt nem igazán arra gondolok, hogy valaki artikulált hangon beleüvölt a mikrofonba, hogy “csapassuk kicsicsírák!”. Levizsgázni sem lehetett szövegelés nélkül, működni meg a vizsga nélkül. Igen, akkoriban még vizsgaköteles volt a tevékenység. Nem is volt külön rendezvény dj vagy esküvői dj, igaz ez utóbbi az elmúlt 10 évben lett egyre divatosabb és elfogadottabb. Így én is rendelkezem a nagyon hangzatos nevű előadóművészi képesítéssel.

Amennyiben szükség van rá és a megállapodás részét is képezi, mert valamiért nem kívántok külön Ceremónia Mestert felfogadni – úgy az általános CM feladatokat is el tudom látni. Fontos, hogy nem a klasszikus értelemben vett vőfély feladatairól beszélek, az egy teljesen más világ, egy külön szakma.

Esküvői DJ ár

Ezen szolgáltatások ára nagyban függ a helyi adottságoktól, az időtartamtól, ezért itt mindenképpen szükség van egyeztetésre az ár megadása előtt.

Azért, hogy egy konkrét példát is mondjak:

Egy polgári szertartás hangosítása, ami a vacsorát megelőzően 2 órával történik meg a vacsora helyszínétől különböző helyen, és nem szükséges hozzá „csak” 1db hangfal, a keverőpult és vezeték nélküli mikrofon (mikrofonállvány, hangfalállvány, állvány a keverőpulthoz, hosszabbítók, kábelek, stb.) – ez esetben a hangosítás díja 15.000,- Ft az „alap”csomag díja felett.

Természetesen lehetnek egyéb és extrém kérések is (konfettiágyú, habgép, lézershow…) de ezek minden esetben egyedileg kerülnek beárazásra. Bármi is legyen a kérésetek, ami kivitelezhető – azt megoldom!

esküvői dj, rendezvény dj - profi zeneszolgáltatás mindenkinek

AJÁNLATOT KÉREK ESKÜVŐI DJ SZOLGÁLTATÁSRA

Adatkezelési tájékoztató

14 + 4 =

Esküvőre ajánlom becses figyelmetekbe !

Egyedi, kézzel készített, exkluzív alkalmi gyertyák.

Minden gyertyát a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készítenek, hogy illő dísze lehessen az adott alkalomnak, eseménynek.

Már fogtam a kezembe az általuk készített gyertyákat, állíthatom nagyon igényes, személyre szabott – mondhatni műalkotásokról van szó – bármilyen eseményre is készült a gyertya – és akár szettben is rendelhetőek.

Regina Kreativ Gyertyastúdió
kézműves esküvői gyertyák a Regina Kreatív Gyertyastúdiótól
kézműves esküvői gyertyák a Regina Kreatív Gyertyastúdiótól
kézműves esküvői gyertyák a Regina Kreatív Gyertyastúdiótól