Esküvői weboldal

Most ajándékba - az esküvői dj szolgáltatás mellé
ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Rólatok szól

Legyen saját esküvői weboldalatok, ahol minden fontos információt meg tudtok osztani szeretteitekkel, barátaitokkal! Mindez ingyen!

Közös életetek egyik legfontosabb és legemlékezetesebb napja megérdemli a legnagyobb odafigyelést, a legaprólékosabb előkészületeket – hogy minden tökéletes legyen. Már a felkészüléshez is óriási segítség lehet a hasznos információk megosztása szeretteitekkel, barátaitokkal és minden érdeklődővel.

Ennek egyik legegyszerűbb formája egy saját esküvői weboldal, ahol megoszthatjátok eddigi közös történeteiteket, életutatokat – hogyan történt meg a nagy elhatározás, és mindez melyik csodálatos napon fog formát ölteni – az esküvő formájában.

Számoljatok együtt vissza!

Mindenki izgatottan várja már Veletek együtt a Nagy Napot, számoljátok vissza együtt a hátralévő időt !

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

A Nagy Nap

Egy esküvői weboldal az a virtuális hely, ahol minden hasznos információt megoszthattok a Násznéppel – kihirdethetitek a polgári és a templomi szertartás helyét és idejét – az egész esküvői ceremónia menetét, a vendégvárás és a vacsora helyszínét, a menüsort, ülésrendet – az egész esemény fontosabb pontjait – a ceremóniamester, vagy az esküvői zenekar és/vagy az esküvői DJ személyét, célzást az esetleges meglepetés vendégre. Minden ami csak eszetekbe jut, mindent, amit fontosnak találtok és szeretnétek tudatni, megosztani a vendégekkel.

Készítsetek ajándéklistát, jelezzétek mi az, amit szeretnétek, esetleg mi az, amire már nincs szükségetek, mert már meg van. Tegyetek fel kéréseket a násznép felé – van-e esetleg valakinek valamilyen étel vagy ital érzékenysége, állítsatok össze zenei kívánságlistát, amit később az esküvői dj vagy az esküvői zenekar le fog játszani! Természetesen ezen információk sokkal szebben mutatnak képekkel, akár videókkal, de mivel ez mindenkinél más és más, így ez a bemutató oldal inkább csak a lehetőségek tárházának bemutatására, felsorolása hivatott – a Ti oldalatokat majd az élet szerkeszti.

Részletek

Dátum: 2022. január 1.
Idő: 17:00
Helyszín: Le Til Kúria,
Biri

Várható időjárás

Hőmérséklet:
Havazás: 0%
Páratartalom: 30%
Szél: 10km/h

Szálláshelyek a megszálló vendégek számára

Az esküvői weboldalatokon a vendégek szálláshelyének megadása vagy a lehetséges szálláshelyek ajánlása szintén csak egy a sok lehetséges, de annál inkább hasznos információnak, amit szintén megoszthattok ezen a felületen.

Legjobb szállás

Telefonos elérhetőség

Hotel a közelben

Telefonos elérhetőség

Kellemes apartmanok

Telefonon elérhetőség

esküvői weboldal

Esküvői képek

Ez az esküvői weboldal nem csak a Nagy Napról, az esküvőről szól, hanem az egész útról, ahogy eljutottatok odáig, ezért minden olyan képet meg tudtok osztani az oldalon, amit úgy gondoltok, hogy itt a helye kezdve a megszületéstől a nagy elhatározásig. Természetesen egy videó sem gond. Töltsétek fel a legnépszerűbb videómegosztók egyikére videóitokat és osszátok meg a itt is, a saját esküvői weboldalatokon!

Ajándék esküvői weboldal

Válasszatok engem esküvői Dj-ként, és most ajándékba kaptok tőlem egy esküvői weboldalt, ahol minden fontos részletet meg tudtok osztani szeretteitekkel, barátaitokkal, és minden érdeklődővel életetek ezen rendkívüli szakaszában!

Fényképész minden alkalomra.

Trencsényi Róbert Photography - fényképész minden alkalomra

Trencsényi Róbert Photography

 

Legyen szó műtermi, vagy helyszíni fotózásról, legyen az esküvő, születésnap – bármilyen rendezvény – ha igazán jól sikerült fényképeket szeretnénk, akkor mindenképpen javasolt egy profit felkérni erre a feladatra. Manapság már mindenki képes – már csak a mobiltelefonjával és viszonylag jó felvételeket készíteni, ahogy a legtöbben meg is teszik egyébként, akár az egész rendezvényt végigkattingatva – csak sajnos ilyenkor lemaradnak magáról az eseményről. Ahelyett, hogy átélnék a pillanat varázsát, saját képgyűjteményüket gyarapítják. Pedig pont ezért van a fényképész, aki profi módon megoldja ezt, ráadásul a képeket utána biztos meg is osztja mindenkivel a megrendelő.

Egy fénykép készítése nem csak a technikán múlik, el kell kapni mindig azt a pluszt, amitől a kép szinte életre kel. Robi túl van már számtalan esküvőn, rendezvényen – a műtermi fotózásról már nem is beszélve. Igazán jó szeme is van hozzá, ez és a több tízéves gyakorlattal párosulva káprázatos képeket eredményez. A logójára kattintva meg is tudtok erről győződni. Csak ajánlani tudom!